Inför eurovision 2013 del 3

Så då, i sista minuten släpper vi del 3

 

Finland – Tänk om Sverige hade skickat Sean Banan? Ja, Finland har skickat motsvarigheten av tuggummipop – Kompetent även om texten är ganska fjantig, 3 glada Loreen!

loreen3

Malta
Kisspaus – 1 Loreen.

loreen1

Bulgarien .
Är det kryssningsfartygsuppträdande på 80-talet? Nej det är Bulgariens eurovision-bidrag. En låt helt utan refräng, utan början utan slut. Jag blir i alla fall jättesugen på champinjoner, den får inga Loreen alls.

loreen0

Island
Om detta var ett uppträdande på bingolotto, tror jag gubbar och gummor skulle varit jättenöjda. De skulle dansat, kryssat för Niklas 44 och tyckte det var mysigt med isländska. Men det kommer inte resten av Europa tycka. Två Loreen.

loreen2

Grekland
Men hallå, jag vet att vi borde, men vi bryr oss faktiskt inte om den grekiska krisen. Speciellt inte under Eurovision. Nu sjunger de ju på grekiska så många kommer ju bara uppfatta ”alcohol is free” och det däremot bryr ju sig jättemånga om! Därav blir det en 3:a.

loreen3

Israel
Om jag kunde hebreiska kanske jag skulle bli mer engagerad. Nu känner hon i alla fall väldigt mycket  för.. Något. Pluspoäng för glasögon och klänning. Snyggt och bra sång dock, och hebreiska är fint – 3 Loreen.

loreen3

Armenien
Tja, det är helt okej, ganska catchy. Men ändå – bajspaus del 1.

loreen0

Ungern
Bajspaus del två. SNARK. Soffan i SVT älskar den och hoppas den går till final. Det kan ni glömma.

loreen2

Norge
Första gången jag hörde denna förstod jag inte riktigt vad som var så speciellt med den. Men ändå fastnade skiten i en evig loop i hjärnan. Frågan är ju om det finns tid för betänkligheter under ESC? En fyra från mig i alla fall!

loreen4

Albanien
”Men fan Olle, vi skulle ju göra rock sa vi ju! Nu blev det ju lättmjölksrock!!!!??” Ja precis Olle, det blev inte bra. *Namnet Olle är fingerat. 0 Loreen

loreen0

Georgien
Om jag skulle satsa pengar på vem som vinner i år – Skulle det bli denna (om inte azerbaijan redan vunnit med typ samma bidrag 2011). Tydligen är Thomas Geeson inblandad, landsförrädare! Traditionell powerballad som kommer gå hem i hela Europa och i spridda åldrar, ger ett direkt intryck. 4 Loreen.

loreen4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s