LCHF – Kulten

Lite kort – Personer som förespråkar LCHF är fan bland det värsta jag vet. Jag blir HELT tokig. Sluta applicera dina livsvanor på mig, sluta försök kontrollera vad jag äter. Sluta anta att du vet vad som kommer hända med MIN kropp och jag äter en specifik grej.

Har verkligen hört allt, det botar ALLT. Cancer, psykiska sjukdomar, en blir gravid, man blir aldrig förkyld, en är mer fokuserad, får ingen acne OCH HELVETE OM DET INTE ”BOTAR” FÖRLORADE LEMMAR OCKSÅ.

Skärp er.

Annonser

7 thoughts on “LCHF – Kulten

  • ”Har du talats om LCHF?”

   Nä gud nej, jag har inte internet, ser inte på tv, hör ej radio, umgås inte med människor etc
   Bor under en sten och pratar inte med någon. Tack för denna ovärderliga information, ursäkta men nu ska jag gå och äta en munk.

 1. Det är många som mår bra utav kosten, antagligen därför folk propagerar. Jag äter Lchf, inte blir jag smal men magen har slutat krångla. Ätit så sedan fem år tillbaka, med undantag. Däremot tycker jag heller inte om när någon säger till mig vad som är bra för mig att äta eller inte. För då skulle man ju inte kunna äta något tillslut, och då skulle man kunna fördöma all mat mer eller mindre. Frustrationen ligget väl i att någon säger åt en hur man ska äta, och inte vad man ska äta enligt min åsikt. Jag äter som jag behagar, that is it. Gillar folk inte att jag helst väljer såkallad Lchfkost eller något annat är det deras problem. Jag brukar säga att jag lyssnar inte och att vi inte behöver prata mer om det, för det finns alltför många som agerar pekpinnar i matväg.

  • Jag misstror inte att vissa mår bra av det, men det ger ingen rätt att säga åt mig eller någon annan att vi ska äta på det sättet. Jag håller med om att det i grunden är ett problem att människor överlag försöker styra andras ätande – MEN – LCHF upplever jag som den absolut största pekpinnen just nu – Och det har tagit helt absurda proportioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s