Something svart and vinrött this way comes… Och rymdleggings

Idag bloggar jag på fatshionistas.se om min höststil! Herregud, skulle kunnat suttit och gjort collage hela dagen, men misstänker att mina fellow bloggare inte skulle bli så glada om jag publicerade ett inlägg med 100 collage…

Visst ser snodden ut att vara rymdmönstrad! Men när man kollar närmre ser man att det är batik. Well played Lindex.. Well played.

Annonser

3 thoughts on “Something svart and vinrött this way comes… Och rymdleggings

  1. Himla snyggt! Snodden är superfin tycker jag, batik eller rymdmönster spelar inte så stor roll, jag gillar båda! 🙂 Men hur gör du dina fina kollage? Jag vill också! /en som gör kollage i paint (på riktigt!)

    • Använder Photoshop CS5, bara frilägger bilderna och placerar dem i nytt dokument så man kan flytta runt dem bäst man vill. Här har jag inte varit så noga heller, det är lite vitt kvar kring kanterna på vissa av plaggen. Men om man vill kringgå att frilägga själv kan man alltid använda polyvore. http://www.polyvore.com/cgi/app

  2. Jag har inte Photoshop så jag testade Polyvore och det gick riktigt bra! Men det tar väl ett tag tills man får riktig finess på det. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s