Dagens Tips – Zalando

Zalando.se säljer skor, väskor, accessoarer och allt i klädväg, både i den lägre och högre prisklassen. Och det finns en del i plussize, vissa plagg till storlek 52 och andra till storlek 58. Inget fantastiskt utbud dock, det är inget nytt asos som poppat upp på himlen och allvarligt talat skulle jag lika gärna kunna handla på ellos, om det inte vore för att de har gratis frakt och gratis retur, med 30 dagars öppet köp.

Det är hit internetshopping är på väg och vem handlar inte någon extra gång om man slipper frakten. Så himla skönt att kunna prova saker utan att förlora pengar om det inte fungerar.

OBS – Detta inlägg är INTE sponsrat. Bara ett tips 🙂 Om något företag dock vill göra reklam på min blogg kommer jag givetvis säga BÄSTA SIDAN PÅ HELA INTERNÄTET! NÅGONSIN!

Annonser

2 thoughts on “Dagens Tips – Zalando

  1. Hanlat därifrån och de är sannab på leveranser och kör tillochmed hem till dörran (?). Märket Studio har snygga saker men är väldigt stora i storlekarna, byxor i 52 (som jag brukar ha) var alldeles för stora. Magnificent och Emoi en plus är andra bra märken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s