Ootd

Topp H&M
Cardigan och väska – Second Hand
Kjol – Etsy
Skärp – Kappahl – Finns ute just nu i många färger! två stycken för 79kr upp till 115cm 🙂
Leggings – Indiska
Skor – Lindex

Provar att vara helt sminklös. Vilken jävla befrielse.

 

 

Annonser

16 thoughts on “Ootd

 1. Nej, snygg. Du har ju för fan både ögonbryn och färg på läpparna trots nada smink. Jag ser ut som Jason utan smink. Det vill säga bara en vit mask…… 😀 (men jag går oftast sminklös ändå, jag tycker om att skrämmas ;))
  kram!

  • Jag tror på allvar att allt mitt ifyllande med brynpenna genom åren har FÄRGAT mina ögonbryn. .. Hahaha! Jason, LOL! Fast nudelooken är så jäkla snygg, believe me, jag brukar ibland sminka över läppar och bryn för att få till den!

 2. Jo men så kan det vara, Jag tror bland annat att jag fått lite mörkare ögonbryn med åren med på grund av just det du säger, konstant ifyllande av ögonbryn ´(har även träffat tjejer som färgat håret i en viss färg så länge att den riktiga hårfärgen försvinner till och med när de slutar färga. )
  Jo men Jason, han är väl snygg som förebild 😉
  Jo, men du, jag tycker också nudelooken är jättefin. På andra 😉 Men du vet, gräset är grönare och såvidare…(nej jag vill inte ha grönt ansikte)

 3. Jag kan börja gömma mitt hår om det får dig att må bättre? 😉
  Nä, ska du??? Har du haft kort hår förut någon gång?? 🙂 (eller var det bara ett sånt där fraggel-mupp-anfall ”jag ska klippa mig för jag hatar mitt hår”-ryck?)

  • Alltså, vad räknas som kort hår egentligen? Jag har haft typ..uppklippt/rakat baktill och kanske till ovanför öronen som tonåring, but that’s it. Men varför gömma? I like to look at pretty things ^^ Nu ska jag väl klippa till precis ovanför axlarna är det tänkt. Kortare bak och längre fram.

 4. Jag vet inte vad som räknas som kort, själv har jag haft allt från fyra mm och längre. Men från och med två dm. tillbaka är det alltid det längsta jag haft, jag hade aldrig långt hår som barn….och att låta mit hår växa ut är det bästa jag gjort, jag ska antingen ha typ rakat eller jättelångt, allt däremellan får mig att se ut som en kärring med dålig permanent. No joke. Så, nu siktar jag på att få det så långt det bara går, för att se hur långt det kan bli 🙂

  Ooohhh, det låter som en fin frisyr på dig, jag tror aldrig jag sett dig med utsläppt hår, finns det ens bildbevis på det??? 🙂

 5. Amen kjolen, HERREGUD vad fin! Passar dig sjukt jäkla bra. Vill också ha en! Vet du om det går att få tag i en sån fortfarande (och vart i så fall)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s