Asos belts

Och när vi ändå pratar om asos tänkte jag passa på att klaga på deras skärp som i stl 24/26 alltså 52/54 är 88cm långa… Dvs ca 20cm kortare än deras 24/26 är i andra kläder… HUR tänker de där????!!

And when we’re on the asos subject I’m gonna complain about their belts, which are only 88cm long in a size 24/26… 20cm shorter than a regular 24/26 in their collection! What are they thinking??!!

Annonser

7 thoughts on “Asos belts

  1. Är de verkligen så små? Alla mina skärp från Asos Curve har jag typ på mittersta hålet och jag är liksom minst 110 cm i midjemått. Dessutom är det låååångt kvar från yttersta hålet och man kan göra fler hål. Och jag har 5 stycken olika därifrån. Iofs så är ett av dom kortare, det fick jag lov att göra extra hål i, Men i alla fall, alla Asos Curve-skärp jag köpt det här året har varit i storlek 24/26 och varit skitlånga!

    • Jag har köpt ett och det var just kring 90cm långt. Nu har de ju även skrivit ut att de är 88cm långa. Men man jag hoppas att det är fel (även om jag råkat ut för det själv).

  2. Alltså, verkligen megakonstigt. 88 cm är väl typ mera 32/34 än nåt annat. Ovärt att köpa bälten som inte passar i storlekar som ska passa. Samma storlek (åtminstone något sånär och inte en massa storlekar mindre) i såväl bälte och kläderna vore ju mycket logiskt och rimligt.

  3. Jag som är så sugen på bi-bältet men det lär ju inte passa mig om det är 88 cm långt. Varför göra bälten i Curve när dom inte motsvarar klädstorlekarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s