Lindex – Inte ett standardsvar

Skickade iväg lite frågor till Lindex om de exempelvis bytt designer eller inköpare för Lindex Generous och gav dem lite ros för att de faktiskt gjort något bra denna gång och frågade också om de tänker utveckla generous och vart kollektionen är på väg –

Här har vi svaret, som inte är ett standardsvar?! Chockerande bra

”- Tack, vad kul att det märks en förändring!

Det är samma två designers som tidigare. I stort sett hela inköpsteamet är detsamma, vi har bara bestämt oss för att skruva till sortimentet, höja modegraden, och leverera fashion till våra kunder.

Vi kommer absolut att forsätta! Vi har påbörjat resan, och är på god väg, det är verkligen roligt att få denna respons från dig, men vi har bara börjat och du kommer förhoppningsvis att märka ännu större förändring framöver!

Sortimentet började kännas spretigt, vi behövde koordinera det bättre. Vi har också fått fin respons från våra kunder på flera utav våra trendigare produkter, så vi har märkt av ett behov som vi gärna vill vara med att tillgodose. Det är otroligt roligt att få jobba med att ta fram fashion till alla snygga kunder!!

”Vet att många plussare är sugna på de färgade lackskärpen som finns i er vanliga kollektion”.

Tack för tipset! Vi har inte planerat för några skärp i färg eller lack, däremot kommer det ett brett resårbälte om ett tag. Men jag tar med mig dina kommentarer till kommande planering, jättebra att få sån här feedback.

Superkul att höra, vi inspireras av dina fina ord, och kommer att fortsätta med att leverera drömmar till ALLA fashionistas!

Hoppas att du har fått svar på alla dina frågor.
Ha en fin dag!”

Förutom det något cheesy ”vi kommer fortsätta leverera drömmar” så jag tycker jag att det var ett bra svar. OCH bra att de lyssnar och faktiskt svarar på kundbrev. Alltså – Om ni vill att Lindex ska veta att något är fint/fult/bra/dåligt så lyssnar de och det är värt att maila!

Annonser

7 thoughts on “Lindex – Inte ett standardsvar

  1. Kul med ett riktigt svar!
    Den senaste kollektionen ÄR ju mycket roligare än de tidigare. Lindex (av alla, who would have thought…) har fått mig att bli sugen på en mönstrad, färgglad klänning i 50-talsstil. Det är ju inte ens jag liksom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s