Tanten, Versace & stödstrumporna

Skitvidrig reklam från HM. Kvinnorna modelleras fram i en maskin och blir styrda med trådar och får springa i ekorrhjul alternativt springa i en bur. Fint?!

Såg reklamen i eftermiddags, vilket var lite lustigt för jag hade tänkt skriva ett bittert tantigt inlägg om kollektionen tidigare idag, men ångrade mig. Men nu är den fan tillbaka på agendan!

Neon, fransar, läder, nitar, palmtryck, zebratryck och paljetter i samma kollektion??!! You gotta be freakin kiddin me.. Men icke.
Nu är det ju Versace, så det kommer sälja slut i alla fall. Kidsen kommer stå vid öppningen och tränga sig in för att köpa samtliga plagg i kollektionen. Men inte denna tant! Hon kommer surt mumla att det var det jävligaste hon sett och sen leta efter stödstrumporna.

Alla modebloggare i hela världen poserar för övrigt just nu i något slags palmtryck. Alternativt leggings med olika mönster på var ben. Jag är ganska ensam om att inte gilla, men det är okej, det är ju ensamt på toppen………….

Annonser

5 thoughts on “Tanten, Versace & stödstrumporna

  1. Jag måste säga att jag håller fan med, såg den för nån dag sen och jag trodde det bara var ÄNNU en weird reklam för Kicks men icke…tja ALDRIG att jag tänker klä mig i palm frikkin tryck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s