Maggie learns to accept her body

Om någon har missat det, har alltså en jubelidiot till människa skrivit en bok som heter ”Maggie goes on a diet”. Boken handlar om en tjock liten flicka som alltså har sååå stor potential bakom sin övervikt, som hon då i boken förlorar och blir en fullkomlig människa *spyr*. Tänk er att som barn få den här boken. ”Grattis på födelsedagen, jag accepterar inte dig som människa och tycker inte du duger som du är, åter igen grattis!”

MEN världen är fortfarande en fin plats och en fin person som är bra på redigering på bloggen Red No. 3 har gjort omslaget till den imaginära uppföljaren ”Maggie gains the weight back and learns to accept her body”. Ifall ni går in på bloggen, som för övrigt kicks ass, kommer ni hitta fler roliga upptåg från Maggie 🙂

Annonser

2 thoughts on “Maggie learns to accept her body

  1. Flera bloggare har skrivit om skillnaden mellan att DUGA som man är och att VARA FIN som man är och Maggie verkar vara typexemplet på varför det blir så fel att tala med barn om att de är fina som de är. Man gör ”fin” till något jävligt viktigt och då är det väl inte så konstigt att småflickor vill banta.

  2. Så himla komiskt också att det är en kille som skrev boken. Och förstår inte kritiken. EH?!?!? Snacka om slag i ansiktet att få den där boken av nån (tex en släkting).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s