Inclusive on sale med en del underliga prissättningar…

Nu är dagen här för de som inte hade råd eller tyckte det var för dyrt att köpa något av plaggen från Inclusive, för idag har de i samband med HM:s stora vårrea dykt upp till lägre pris!

Den magiska blomklänningen, som jag köpt själv (men inte lagt upp bilder på ännu) finns ute till halva priset – Alltså 249kr för klänningen som ser bra ut på tametusan alla! Se Bettie Fat&Furious FancyFrida och BeyondSizes . Även klänningen som finns i duvblå och rosa är ute till halverat pris och kostar nu 199kr.

MEN nu kommer vi till det mystiska.. Inte kostade den enaxlade klänningen 699kr från början?! Det är i alla fall det som skrivs nu och HM menar att de minsann satt ner den till halva pris också.. 349kr.. A.K.A klänningen som inte satt bra på NÅGON!!  HM har flippat ut totalt och menar också att tröjan i samma mönster kostade 499kr från början, nu sänkt till 249kr…

Skäms på er HM!

Sist men inte minst hittade jag också cardigantröjan i vitt som fått blandade recensioner från bloggvärlden – Nu i alla fall ute för 199kr.

Jag skulle ju kunnat blogga om BiB också.. Men tydligen tyckte HM att det inte var nödvändigt att ha med just den avdelningen på rean *dör*.

Jag beställde slutligen den duvblå som satt så bra på Thina från Beyond Sizes och glöm inte rabatterna nu! 8964 för 25% rabatt på en vara även fast den redan är read och 1304 för 50kr avdrag. Dock måste man ha slutsumma på över 190kr för att kunna utnyttja båda rabatterna.

249kr

349kr?!

249kr?!
199kr

Annonser

6 thoughts on “Inclusive on sale med en del underliga prissättningar…

  1. jag reagerade också på att orginalpriserna plötsligt var högre på vissa plagg, mycket mysko. men visst, die trying säger jag bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s