Några HM klänningar

Fick hem 3 klänningar idag från Hm online, varav samtliga i stl XL. Klänning 1 kostade 99kr och finns också i mörkblommigt, mörkblå samt beige och gick ner till mina knän. Storleksmässigt skulle jag säga att en 54 också kan ha den, den satt löst under min byst och det fanns mer vidd i kjolen, det hela hänger dock på bystlängden som eventuellt skulle kunna vara för kort för en större byst. Kanske det mest irriterande felet på klänningar när midjan sitter PÅ bysten… Utöver det så är tyget mjukt och skönt, den har fint fall och är inte genomskinlig. Behålls!

Klänning 2 och 3 var en smärre katastrof. De kostade i och för sig bara 79kr styck så vad hade man att förvänta sig egentligen.. Storleksmässigt fungerar även dessa på en 54 om nu någon kommer vilja ha den vill säga?! Tyget är fruktansvärt billigt, genomskinligt och sladdrigt… Känns som ett skitbilligt nattlinne som skulle klibba fast till vilken kropp som helst.. Det får plats för en större byst än min, men samtidigt kommer hela bh:n att synas… Om någon dock fortfarande känner sig sugen så finns den i hela fem olika färger, nämligen puderrosa, rosa, beigerosa, ljus turkos, svart och ljusgul. Betyg noll! Åker tillbaka omedelbart!

Annonser

2 thoughts on “Några HM klänningar

  1. Åh, den första klänningen är gudomlig, fick lov att klicka hem den i båda blommiga färgerna. Tyvärr kommer dom inte förrän vecka 17 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s